FOX DESIGN by ExactSolution a 
"pontos megoldás"
Önnek és vállalkozásának!

Webes-Online háttér munkákkal, Design-Grafikai-Webdesign & Közösségi Oldalak Menedzselésével foglalkozunk.

Webes-Online háttér munkák? Van már weboldala, webshopja, de nincs kapacitása vagy elegendő hozzá értése a megújuló tartalmak feltöltésére, aktualizálására? Megoldjuk!

Vállalkozása, Szolgáltatása vagy márkája még nincs jelen Online? Vállaljuk Weboldalak és Webáruházak, valamint Közösségi Oldalak tervezését, kivitelezését és Menedzselését.

Magánemberként már bizonyára Ön is jelen van a Facebookon vagy más közösségi oldalon is, de vállalkozása rendelkezik már profillal? Ha nincs még megoldjuk, ha van de nincs ideje a napi szintű frissítésekre, posztolásokra és a folyamatos aktív jelenlétre, esetleg a felhasználói szintű hozzáértés nem elegendő hozzá, akkor FOXDESIGN by exactSolution a "pontos megoldás" rá.

Nem tudja hogyan kell, hogyan kezdjen hozzá, esetleg nincs ideje vagy energiája weboldalának/webshopjának háttér munkáira?
Napjainkban azoktól vesznek szolgáltatást és/vagy terméket, akikre online rátalálnak.

A közösségi médiában való jelenlét a mai világban kulcsfontosságú eleme egy vállalkozásnak.
A legnagyobb kihívás ma Legyen LÁTHATÓ a vállalkozása! Sokkal egyszerűbb és gyorsabb a világhálón kikeresni egy szolgáltatót.
Az üzleti és baráti ajánlások is az online térbe helyeződnek át, például megosztással ismerőseik közt.

FOX-DESIGN by ExactSolution feladata, hogy segítsen Önnek és megtalálja a "pontos megoldást" Önnek, vállalkozásának, cégének, hogy az dinamikusan tudjon lépést tartani rohanó világunkkal.

Hogy mi is a FOX DESIGN by ExactSolution megbízatása?
Weboldal készítése, webáruház készítése, webshop készítése, termék feltöltés, tartalomírás, weboldal és webáruház frissítése, webes háttér munkák, online háttérmunkák, online marketing szolgáltatások, közösségi oldal menedzselés, social media marketing, seo, keresőoptimalizálás, link reklám, design, grafikai szolgáltatások, logó tervezés, névjegykártya tervezés, banner tervezés, vízjel tervezés, brand tervezés, blog készítés, blog frissítés és kezelés (bejegyzések írása, tervezése, szerkesztése, kivitelezése), szövegírás, tartalom frissítés... megtalálta a "pontos megoldást".