FoxGrafika.hu

Online & Offline webes Grafikai és Management szolgáltatások

Weboldal
készítés
Webáruház készítés
Webshop menedzselés
Grafikai szolgáltatások
Közösségi Oldalak kezelése

Üdvözöljük!

A FoxGrafika Online & Offline webes Grafikai és Management szolgáltatásokkal segíti a cégeket, vállalkozásokat és magánszemélyeket.

Mit is jelent mindez?
Főszolgáltatás profilunk Weboldalak és Webáruházak készítése, a tervezéstől az indításra kész megvalósításig. Saját ötletekkel, egyedi grafikával és innovatív megoldásokkal látjuk el a webfelületeket, természetesen mindig az Ügyfél szempontjait figyelembe véve.

Webshopok működését webáruház managelés szolgáltatásunkkal támogatjuk, amely magába foglalja a komplett online ügyfélfogadást; napi szintű kapcsolattartás az ügyfelekkel és partnerekkel, ügyfélkezelés, rendelésfelvétel, számlázás, webshop kezelés és optimalizáció, ezenkívűl a webáruház tulajdonosaival egyeztetett további teendők elvégzését.

Természetesen a professzionális online áruházhoz igényes fotókra van szükség, igénybe vehető termékfotózás szolgáltatásunk, prémium képeket készítünk; tárgy, webshop, gasztro, szépségápolás, stb. termékeiről.

Továbbá Grafikai szolgáltatásokat nyújtunk, mint például névjegykártya, banner, reklámtábla, brosúra, katalógus, stb. promóciós termékek tervezése, valamint kivitelezése országszerte működő partner nyomdák segítségével.

Ki rejtőzik a FoxGrafika név mögött?
Komplett szakértői gárda számos nyomdai partner céggel és munkánkat segítő marketing csapattal. 

Imádjuk a munkánkat!

Imádunk az Ügyfeleknek segíteni és szuper jó érzés, amikor elégedettek velünk. Csapatunkban több grafikus, fényképész és webfejlesztő kollégával dolgozunk együtt. Valamint számos programozó cég és nyomda áll velünk partneri kapcsolatban, akik segítik munkánkat szakértelmükkel.

Állunk rendelkezésükre, segítünk Önnek és vállalkozásának szolgáltatásainkkal. Vegye fel a kapcsolatot velünk a hello@foxgrafika.hu e-mail címen vagy további információkért látogasson el webhelyünkre: www.foxgrafika.hu.

Fiatalos, naprakész, innovatív és agilis = FoxGrafika.hu