FOXDESIGN | FoxGrafika.hu

"Pontos megoldás" Önnek és Vállalkozásának!

Weboldal
készítés
Webáruház készítés
Webshop menedzselés
Grafikai szolgáltatások
Közösségi Oldalak kezelése

Üdvözöljük!

A FOXDESIGN | Foxgrafika.hu-val megtalálta a "pontos megoldást", amire
Önnek és Vállalkozásának szüksége van!

Fő profilunk a Weboldalak / Webáruházak készítése & menedzselése, Grafikai tervezés & kivitelezés, valamint Közösségi Oldalak kezelése. Számos Partnerünk segítségével tudjuk segíteni vállalkozását Influencer Marketing kampányok és egyéb marketing készítésével kapcsolatban.

Tudja mi a XXI. századi vállalkozások/üzletemberek névjegye? - A Weboldal!

Van üzlete, de szeretne sokkal több vásárlót bevonzani? - Nyison webáruházat!

Egyéni vállalkozóként, Cégvezetőként nincs elég szabad ideje? - Mi elvégezzük a munkát Ön helyett! Vállaljuk webáruházak menedzselését, a nap 24 órájában a hét 7 napján.

Szüksége lenne

FOXDESIGN | FoxGrafika.hu 
"pontos megoldás"
Önnek és Vállalkozásának!

Webes-Online háttér munkákkal, Design-Grafikai-Webdesign & Közösségi Oldalak Menedzselésével foglalkozunk.

Webes-Online háttér munkák? Van már weboldala, webshopja, de nincs kapacitása vagy elegendő hozzá értése a megújuló tartalmak feltöltésére, aktualizálására? Megoldjuk!

Vállalkozása, Szolgáltatása vagy márkája még nincs jelen Online? Vállaljuk Weboldalak és Webáruházak, valamint Közösségi Oldalak tervezését, kivitelezését és Menedzselését.

Hogyan dolgozunk?

  • Fontos számunkra, hogy olyan weboldalakat és webshopokat készítsünk, amelyek nem csak igényesen elkészített felhasználói felületet, hanem hatékony marketing eszközök is legyenek.
  • Előzetesen gondos munkával elkészített weboldal és webáruház sablonjainknak köszönhetően rendkívűl rövid határidővel eltudjuk készíteni a webhelyét. A sablonjaink egy kiinduló pontként szolgálnak, melyeket teljesen egyedivé varázsolunk az Ön elképzelése alapján.
  • Változatos, modern, letisztult stílusban tervezünk, az aktuális felhasználói elvárásoknak megfelelően.
  • Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk készített webhelyek minősége kiváló és betöltési sebessége gyors legyen.
  • Tisztában vagyunk a trendekkel, az új technológiákkal, fejlesztőink folyamatos prémium támogatást nyújtanak Önnek.
  • FoxMágus mindent megold, mindenre van egy remek ötletünk.

Magánemberként már bizonyára Ön is jelen van a Facebookon vagy más közösségi oldalon is, de vállalkozása rendelkezik már profillal? Ha nincs még megoldjuk, ha van de nincs ideje a napi szintű frissítésekre, posztolásokra és a folyamatos aktív jelenlétre, esetleg a felhasználói szintű hozzáértés nem elegendő hozzá, akkor FOXDESIGN by exactSolution a "pontos megoldás" rá.

Nem tudja hogyan kell, hogyan kezdjen hozzá, esetleg nincs ideje vagy energiája weboldalának/webshopjának háttér munkáira?
Napjainkban azoktól vesznek szolgáltatást és/vagy terméket, akikre online rátalálnak.

A közösségi médiában való jelenlét a mai világban kulcsfontosságú eleme egy vállalkozásnak.
A legnagyobb kihívás ma Legyen LÁTHATÓ a vállalkozása! Sokkal egyszerűbb és gyorsabb a világhálón kikeresni egy szolgáltatót.
Az üzleti és baráti ajánlások is az online térbe helyeződnek át, például megosztással ismerőseik közt.

FOXDESIGN feladata, hogy segítsen Önnek és megtalálja a "pontos megoldást" vállalkozásának, cégének, hogy az dinamikusan tudjon lépést tartani rohanó világunkkal.

Hogy mi is a FOXDESIGN megbízatása?
Weboldal készítés (Az összes általunk készített honlap mobilbarát reszponzív weboldal), Webáruház készítés és menedzselés (Indításra kész komplett mindennel felszerelt webshopot készítünk minden Ügyfelünknek (termékfeltöltés, optimalizálás, egyedi design, tartalom írás, mobilbarát, keresőbarát, online bankkártyás fizetési funkciók, stb.) ~ kiváló ár/érték arány - egyedülállóan a piacon),
Webes- Online háttérmunkák (meglévő weboldal/webáruház optimalizálása, szerkesztése, kezelése, brand váltás, stb.), 
Termékfotózás (Prémium termékeinek, minőségi fotók készítése ~ egyedi stílusban készítünk el minden terméket és szuper exkluzív ötleteink vannak)
Közösségi Oldalak kezelése (Facebook, Instagram, ...)
Online Marketing (seo, keresőoptimalizálás, link reklám, link katalógus, google ads, online hirdetések készítése és kezelése, social media marketing és hirdetések készítése)
Grafikai szolgáltatások (logó~, banner~, vízjel~, borítókép~, flyer~, katalógus~, névjegykártya~, arculattervezés, Közösségi Oldal brand készítése, ...)
megtalálta a "pontos megoldást" - FOX MÁGUSNAK MINDENRE VAN EGY REMEK ÖTLETE.