KIRAKATTERVEZÉS

KOMPLETT kivitelezés ~ INGYENES* felméréssel ~ AJÁNDÉK grafikai tervezéssel
munkákat vállalunk egész Magyarország területén!

Az ablakmatrica vagy ablaküveg matrica tartós, hatékony reklámeszköz vállalkozása arculatának hatásos megjelenítésére.

A FoxGrafika csapata minden munkálatot elvégez, ami csak a kirakattervezéshez szükséges, mint;

  • felmérés
  • méretezés
  • felület tisztítás
  • előkészítés
  • egyedi brandre szabott grafika készítése
  • partner nyomdánk segítségével a grafika gyártása, nyomtatása
  • felrakás elötti előkészületek
  • matrica felrakás, kirakat véglegesítése
  • átadás

Miért jó választás az ablaküveg matrica?

Több féle megoldással dolgozunk, de kirakat esetében két kiemelkedő típussal.

1. Az ablakmatricákat az üveg belső felületére ragasztjuk, mégis speciálisan kifelé mutatja a mintáját – felhelyezésnél mindig a matrica tükörképét látjuk. A kirakat vagy üvegajtó átlátszósága miatt a matricának is átlátszónak vagy fényáteresztőnek kell lennie, kivéve ha pont az a cél, hogy ne lehessen belátni az üzlettérbe, helyiségbe. A kirakat matricák több típusa úgy van kitalálva, hogy "trükkös" módon mutasson és információt közöljön, ugyanakkor fedjen is, illetve csak a kifelé látást tegye hatékonnyá.

2. Vinyl fólia fólia nyomtatás öntapadó fólia nyomtatása. Felhasználható kívül és belül is. Alkalmazható felület: üveg, fém, műanyag, festett fal, gipszkarton, plexi, laminált bútorlap... 
Az időjárási viszonlatosságoknak is tökéletesen helyt áll. 

Egyszerű , gyorsan cserélhető reklámeszközök, melyek 3-5 évig ellenállnak az UV sugárzásnak. Megfelelő óvatossággal tisztíthatóak, amiről tájékoztatást adunk.

Az ablakfóliák és kirakatgrafikák alkalmasak a logó, brand specifikus grafikák megjelenítésére, lehet velük feliratokat képezni, időszakos akciók és reklámok megjelenítésére is tökéletesek, meglévő fotók is elkészíthetőek belőlük, rengeteg kreatív ötlet megvalósítható általuk – mint például egy dekor keret az ajtó- vagy ablakkereten belülre.
Ne aggódjon grafikusaink elkészítik, amit Ön megálmod!

TÍPUSOK
Most pedig lássuk az ablakmatrica illetve ablakfólia típusokat!

Felirat dekoráció

Egy színskálából kiválasztott Önnek tetsző szín, vagy komplett grafikát készítünk és színesben kinyomtatjuk, és abból egy vágógép segítségével a nyomda kivágja nekünka  szöveget, mintát, logót.

Homokfúvott fólia/savmart fólia

Ez a fólia hasonlít az opálos vagy savmart színű üveghez. Akár az egész felületet be lehet takarni vele (részlegesen enged be fényt, de nem látnak át rajta) vagy feliratokat, logót, formákat, szöveget lehet plottervágó géppel belevágni.

Nyomtatott matrica (vinyl)

Nyomtatott matrica egyedi kirakat vagy iroda design látványos megjelenítésére. Kültéri megjelenésre laminált fóliátjavaslunk, melynek köszönhetően minimum 3 évig bírja majd a dekoráció.

One Way Vision = Perforált (lyuggatott) ablakmatrica

One way vision matricának is nevezik. Nappal kívülről nem látni be, belülről viszont tökéletes kilátást enged. Tökéletes arra, hogy komplett brandet jelenítsünk meg üzeltünkön/irodánkon és a munkavégzést az érdeklődők sem zavarják meg kíváncsiságukkal.