REFERENCIÁK

KIEMELT WEBOLDAL / WEBÁRUHÁZ REFERENCIÁK:

További referenciákért kövessen minket a közösségi oldalainkon: Facebook, Instagram

KIEMELT VÉLEMÉNYEK MUNKÁNKRÓL

"Estamos muy contentos con nuestros página web. Según el libro de Brand ha sido hecho y estámos encantadas con el resultado. Muchas gracias."

M. Aldany

Fodrász/ MarcoAldany

"Rövid határidővel, precíz munkát végzett a Foxgrafika csapata. Webshopunk megújult, egyedi design és ötletek alapján készült el. Nagyon szépen köszönjük."

L. M.

Miniszendvics cégvezető

"Nagyon örülök, hogy a FoxGrafikát választottam. A webáruház fantasztikus egyed grafikát kapott, az Arculatikézikönyvet pontosan tükrözi, ami kiemelten fontos szempont volt nekünk. Működésében egy könnyen kezelhető, átlátható, részletes, de lényegretörő webáruházat kaptunk! Nagyon szépen köszönjük!"

M. Nikoletta

Vitaker.hu ~ Vitaker HU képviselője 

KIEMELT GRAFIKAI SZOLGÁLTATÁS REFERENCIÁK:

További referenciákért kövessen minket a közösségi oldalainkon: Facebook, Instagram

KIEMELT VÉLEMÉNYEK MUNKÁNKRÓL

"Helyesen döntöttem mikor a FOXGRAFIKA webfejlesztőt választottam! Professzionális munkát kaptam!! A kapcsolat tartás kimagasló, mindenben azonnal a segítségemre voltak. További projektjeim is veletek készülnek majd! 

H. Tamás

Ékszerkiegészítők webshop tulajdonos

"Webáruház~, Instagram oldal készítés és menedzselés szolgáltatást vettük igénybe. A webáruházban a termékek teljes fordítását elkészítették (spanyolról magyar nyelvre). Kedvező áron, alig 1 hét alatt készen lett a webshop. A folyamatos termékfotózás meg egyszerűen FANTASZTIKUS! Szuper kreatív a Foxgrafika.hu csapata. Köszönjük a folyamatos segítségeteket!

Leminimacaron.eu / .hu

Leminimacaron cégtulajdonos

"Napi szinten menedzselik webáruházunkat, ezzel dolgozóinknak nagyon sok időt és energiát spórolnak meg. Arról nem is beszélve, hogy sokkal költséghatékonyabb megoldás, mint irodát fentartani és egy alkalmazottat külön ezért fizetni. Maximálisan elégedettek vagyunk napi szintű munkájukkal. Köszönjük szépen!"

K. Zoltán

Cégtulajdonos / szendvicsgyar.hu

KIEMELT TERMÉKFOTÓZÁS REFERENCIÁK:

További referenciákért kövessen minket a közösségi oldalainkon: Facebook, Instagram

KIEMELT VÉLEMÉNYEK MUNKÁNKRÓL

"A vásárlóink imádják a termékfotókat. Nagyon kreatív és egyedi ötletekkel rukkolnak elő. Termékfotóinknak köszönhetően sokkal több vásárlónk van."

Leminimacaron.eu / hu

Szolg.: Webáruház menedzselés, ügyfélszolgálati munkák

"Gasztro, ételfotózás szolgáltatást is igénybe vettünk. Az új képektől egyszerűen mindenki éhes lesz, és sokkal több a megrendelésünk, amióta az új termékfotók vannak a webáruházunkban."

Albaszendvics.hu

Szolg.: Termékfotózás, gasztro, ételfotózás, Facebook és Instagram poszt fotók készítése

Komplett webáruház modernizálás, megújítást kértünk. Határidőn belül a piacon a legjobb ár/érték arányban profi webshopot készített nekünk egyedi megjelenéssel a FoxGrafika szakértői. Kiemelten köszönjük Rékának a sok segítséget és türelmet :)

Falatszendvics.hu

Szolg.: Webáruház készítés és megújítás, termékfotózás

KIEMELT TOVÁBBI REFERENCIÁK:

További referenciákért kövessen minket a közösségi oldalainkon: Facebook, Instagram