REFERENCIÁK

WEBOLDAL készítés

Referenciák / Rólunk mondták

M. Aldany

Fodrász/ MarcoAldany

"Estamos muy contentos con nuestros página web. Según el libro de Brand ha sido hecho y estámos encantadas con el resultado. Muchas gracias."

M. Tifani

Cégvezető/ Miniszendvics.hu

"Rövid határidővel, precíz munkát végzett a FOXDESIGN | Foxgrafika.hu. Weboldalunk megújult, egyedi design és ötletek alapján készült el. Nagyon szépen köszönjük."

Legutóbbi munkáink, frissen elkészült weboldalak:

További referenciákhoz keresse fel közösségi oldalainkat: Facebook, Instagram

AKTUÁLIS PROJEKTEK

Jelenleg folyamatban lévő megbízásaink, munkáink...


WEBÁRUHÁZ készítés

Referenciák / Rólunk mondták

Vitaker.hu | M. Nikoletta

Vitaker London Hungary - képviselő

"Nagyon örülök, hogy a FOXDESIGN-ot választottam. A webáruház fantasztikus egyed grafikát kapott, az Arculatikézikönyvet pontosan tükrözi, ami kiemelten fontos szempont volt nekünk. Működésében egy könnyen kezelhető, átlátható, részletes, de lényegretörő webáruházat kaptunk! Nagyon szépen köszönjük!"

Leminimacaron.hu 

LeMiniMacaron Hungary - Vezetőség

"Webáruház~, Instagram oldal készítés és menedzselés szolgáltatást vettük igénybe. A webáruházban a termékek teljes fordítását elkészítették (spanyolról magyar nyelvre). Kedvező áron, alig 1 hét alatt készen lett a webshop. A folyamatos termékfotózás meg egyszerűen FANTASZTIKUS! Szuper kreatív a FOXDESIGN | Foxgrafika.hu csapata. Köszönjük folyamatos segítségeteket! 

H. Tamás

Cégtulajdonos / Mobilplace.hu

"Helyesen döntöttem mikor a FOXGRAFIKA webfejlesztőt választottam! Professzionális munkát kaptam!! A kapcsolat tartás kimagasló, mindenben azonnal a segítségemre voltak. További projektjeim is veletek készülnek majd! 
HÁLÁS KÖSZÖNET NEKTEK!!!"

K. Zoltán

Cégtulajdonos / szendvicsgyar.hu

"Napi szinten menedzselik webáruházunkat, ezzel dolgozóinknak nagyon sok időt és energiát spórolnak meg. Arról nem is beszélve, hogy sokkal költséghatékonyabb megoldás, mint irodát fentartani és egy alkalmazottat külön ezért fizetni. Maximálisan elégedettek vagyunk napi szintű munkájukkal. Köszönjük szépen!"

További referenciákhoz keresse fel közösségi oldalainkat: Facebook, Instagram

AKTUÁLIS PROJEKTEK

WEBÁRUHÁZ menedzselés

Referenciák / Rólunk mondták

Leminimacaron.hu

Menedzser / Vállalkozás

"Webáruházunkba beérkező megrendeléseket a FoxGrafika csapata dolgozza fel, kapcsolatot tartanak partnereinkkel, a vásárlókkal, összekészítik a rendeléseket és átadják a futárszolgálatnak a megrendeléseket. Számlázás, pénzügyi mozgásokat ellenőriznek, folyamatos jelentést készítenek részünkre. Komplett webáruház kezelést végeznek, sokkal költséghatékonyabb ez a megoldás! Nagy örömömre szolgál, hogy Önöket választottuk."

Albaszendvics.hu

Menedzser / Vállalkozás

"Köszönjük szépen a munkájukat. Nagyon örülünk, hogy Önökre találtunk. Eddig éveken keresztül havi 100 ezer Ft körül fizettünk Google reklámra. Amióta Önök optimalizálták weblapunkat növekedett a forgalmunk, és ami a legcsodálatosabb, hogy a reklámköltségünk a tizedére csökkent. Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent. További szép sikereket kívánunk Önöknek. Másoknak is ajánljuk Önöket. Minden jót!"

További referenciákhoz keresse fel közösségi oldalainkat: Facebook, Instagram

WEBOLDAL / WEBSHOP megújítás

Referenciák / Rólunk mondták

REFERENCIA: albaszendvics-hidegtal.hu
Ügyfelünk ragaszkodott a megszokott platformhoz és üzemeltetőhöz, viszont szerette volna webshopját megújítani. Modern megjelenést kap, új gasztro és ételfotókkal, egyedi és egységes megjelenés, bannerek megújítása, használhatóság egyszerűsítése és mobilra optimalizálásának tökéletesítése. Hamarosan mutatjuk miből mi lett... 


REFERENCIA: szendvicsgyar.hu
Webáruházának komplett megújítás, nagyobb tartalom tárhely, domain név átregisztrációval. Az Ügyfeleknek 1-ik napról a másikra már az ÚJ webshopból volt szerencséjük vásárolni. A megújítással Ügyfelünk több munkára és bevételre tett szert.

elötte
elötte

REFERENCIA: Vitaker.hu
A Vitaker Hungary hajápolási termékeket forgalmazó webáruház éppen egy Brand váltás közepette adott nekünk megbízást magyar webshopjának elkészítésére. A folyamatos újításokat és a Brand-Arculati kézikönyvet figyelembe véve elkészítettük Ügyfelünknek a tökéletes online áruházat. Fantasztikus modernizáláson esett át, és új technikai elemeket csempésztünk a webáruházba, hogy gyors, dinamikus és egyszerű vásárlási élményt nyújtson vásárlói számára.

elötte
elötte

DIGITALIZÁLT
TERMÉKBEMUTATÓ / BANNER készítés

Referenciáink önmagukért beszélnek...

REFERENCIA: Digitalizált termékbemutató
Mozgó, váltakozó, körbe forgó termékbemutató / Digitalizált termékbemutató készítés 

REFERENCIA: Digitalizált banner
Villogó, mozgó, váltakozó... digitalizált Banner / Borító készítése

TERMÉKFOTÓZÁS

Referenciák / Rólunk mondták

@leminimacaron_hungary

Menedzser / Vállalkozás

"A vásárlóink imádják a termékfotókat. Nagyon kreatív és egyedi ötletekkel rukkolnak elő. Termékfotóinknak köszönhetően sokkal több vásárlónk van."

@albaszendvics

Menedzser / Vállalkozás

"Gasztro, ételfotózás szolgáltatást is igénybe vettünk. Az új képektől egyszerűen mindenki éhes lesz, és sokkal több a megrendelésünk, amióta az új termékfotók vannak a webáruházunkban."

GRAFIKAI munkák

Referenciák

R. Dalma

Menedzser / Albaszendvics.hu

"Webáruházunk képei teljesen megújultak. Profi gasztro és ételfotózás munkát végeztek, amik minőségével és megjelenésével maximálisan elégedettek vagyunk. Nagyon suépen köszönjük a sok-sok segítséget."

H. Tamás

Cégvezető/ Mobilplace.hu

"Professzionális hozzá állás.
Nagyon jó kommunikáció!
Kiváló ár-érték arány!
Rugalmasságból is 5-ös."

További referenciákhoz keresse fel közösségi oldalainkat: Facebook, Instagram

KÖZÖSSÉGI OLDALAK kezelése

Referenciák / Rólunk mondták

Vitaker_london_hungary Instagram oldal

Menedzser / Vitaker.hu | Vitaker Hungary

"Nem lenne ennyi szabad kapacitásunk, hogy a különböző közösségi oldalakon is folyamatos legyen a jelenlétünk, de a FOXDESIGN mindent elvégez. Folyamatosan fentartják az érdeklődők és potenciális vásárlók figyelmét. Mindig szuper ötletekkel rukkolnak elő, nekünk nem is kell azon gondolkodni, hogy miről posztoljuk éppen. Nagyon hálásak vagyunk a profi munkáért! "

Ford Fusion Facebook rajongói csoport

Adminisztrátor / Ford Fusion Klub Hungary

"Maximálisan megvagyok elégedve a munkáddal. Az oldal fantasztikusan működik, folyamatosan fenntartod a csoporttagok érdeklődését; játékokkal, friss hírekkel, közlendőkkel, szavazásokkal. Remek és kreatív ötleteid vannak és csodálatos grafikákat készítesz. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a FOXDESIGN -t és csapatát."

"Fehér Kéményseprők" Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége

Facebook oldal/ Feherkemenyseprok.hu

"A Fehér Kéményseprők - Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségének kiemelkedő feladata a hitel károsultak megmentése és a kilakoltatások leállítása. A Foxgrafika.hu profi szervezésének köszöbhetően nagyon sokaknak tudtunk segíteni és a jövőben is igyekszünk minnél több embert tájékoztatni."

Onlineberauto Instagram oldal

Tulajdonos / Onlineberauto.hu

"Örülünk, hogy a Foxgrafika.hu csapatát kértük fel Közösségi oldalaink kezelésére. A segítségükkel a social media területen is folyamatosan jelen vagyunk. Amióta a Foxgrafika kezeli az oldalainkat több Ügyfélre és Partnerra tettünk szert.
Nagyon szépen köszönjük a profi munkát.
"

További referenciákhoz keresse fel közösségi oldalainkat: Facebook, Instagram

KIEMELT ÜGYFELEINK

BandE.hu Extreme Hair & Beauty Shop, Székesfehérvár ~ Fodrászat, Piercing, Fodrászkellék, Tanfolyamok
BandE.hu Extreme Hair & Beauty Shop, Székesfehérvár ~ Fodrászat, Piercing, Fodrászkellék, Tanfolyamok
FOXDESIGN hirdetései az Apróhirdetésingyen.hu-n.