Gyakori kérdések


FONTOS!!!

2018. májusától az Európai Unió tagországaiban lévő üzleti vállalkozások kötelesek a GDPR szabályai alapján a személyes adatokat biztonságosan kezelni és a weboldalunkon feltüntetni. A fentiek elmulasztása, akár komoly anyagi büntetéssel is járhat, így kiemelkedően fontos, hogy a weboldalunk vagy webáruházunk fel legyen rá készítve.

Az első webáruház megnyitása előtt gyakran felmerülő kérdések

  • A webáruházban milyen típusú kereskedelmet lehet folytatni? 
  • Milyen szabályok, előírások vonatkoznak a webáruház nyitásra, mit érdemes első megközelítésben tudni az online kereskedelemről?
  • Mi a különbség az üzletszerű kereskedelem és a magánszemélyként folytatott kereskedés között?
  • Milyen kezdőtőkével érdemes bele vágni az adott online kereskedelembe? 
  • Mi az a PayPal? 
  • Milyen fizetési formák léteznek az online kereskedelemben?

Hogyan tudom megrendelni a kiválasztott szolgáltatást?

Kérjük töltse ki igényfelmérő adatlapunkat (a "Szolgáltatások" árlista almenüpontunk alatt találja letölthető - szerkeszthető ".pdf" formátumban), melyet kérünk kitöltve küldjön el az hello@foxgrafika.hu e-mail címre.

Mi a teendő, ha a szolgáltatások közt nem találom meg azt, amire nekem szükségem van?

Kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben hello@foxgrafika.hu és írja le részletesen mire is van szüksége.


Mit jelent a weboldalnál az adatforgalom?

Az adatforgalom azoknak az adatoknak az összege, amely a partnerünk (weboldal üzemeltetője) szerverei és a weboldalad látogatóinak eszközén keresztül történik. Ez magában foglalja az oldal összes tartalmát, például szövegeket, képeket és egyéb fájlokat, amelyek a weboldal megjelenítéséhez szükségesek. Minél több oldalt nyit meg a látogató, annál több adat kerül átvitelre. Ez az átvitt adatok összmennyiségének növekedését eredményezi. Felhívjuk figyelmét, hogy az adatok áttöltése a weboldal szerkesztése közben történik.

Mit jelent a weboldalnál a tárhely?

A tárhely a webhely tartalmának rendelkezésre álló tárhelyét jelzi. Minden webhelyen egy adott mennyiségű tárhely áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi a saját tartalmak feltöltését a webhelyre. Személyes weboldal készítése esetén az alap verzióval akár 100 MB is használható. Prémium (tárhely csomag) szolgáltatásokkal akár 5 GB szabad tárhelyet is elérhet. A webhely nem elsősorban fájltartományként szolgál, minthogy a webhelyeden több tartalom van, annál gyorsabban használhatja fel az engedélyezett sávszélességet. A webhely e-mail címének és biztonsági mentésének tartalma szintén szerepel a tárhely használatában. Ha a webhelyen nagyméretű fájlok kerülnek letöltésre, azt javasoljuk, hogy külső tárolási szolgáltatást, például Google Drive-ot használjon tárolás és megosztás céljából.

Hogyan lesz egyedi Faviconja a weboldalamnak?

A Favicon egy apró kép (.ico kiterjesztésű fájl), mely egy oldalhoz vagy egy külön honlaphoz kapcsolódik. A Favicon általában a címsorban és /vagy a fül elején jelenik meg. Ez a Prémium szolgáltatás 'Standard vagy 'Profi weboldal üzemeltetési csomaggal elérhető, továbbá minden weboldal típushoz használható.  Amennyiben szeretné, ha weboldala egyedi Faviconnal rendelkezzen, kérjük weboldal rendelésekor jelezze felénk, és elkészítjük egyedi Faviconját.