google-site-verification=cQHpAOXkRDVr7Mi8QjJGng0m-0gFNrBnZ9f61NRRh3M

TETRIS CHALLENGE - Az új hóbort

2019.09.20

Mi minden van egy magyar rendőrautóban? És a többi emergency járműben? 

A Tetris Challenge névre keresztelt, Instagramon és egyéb közösségi oldalakon terjedő kihívás főleg rendőröknek, tűzoltóknak, illetve mentősöknek szól. Ez egy játék. A lényege annyi, hogy a játékban részt vevő emberek a földre fekszenek, és maguk mellé pakolják a hétköznapjaikban használatos tárgyaikat, s erről fotót készítenek. A Játékba világszerte egyre többen csatlakoznak, érdekes módon hivatali szervek, mentéssel, rendfenntartással foglalkozó szervezetek is. Most pedig a magyar rendőrség is csatlakozott a játékhoz, de már a tűzoltóság és mentősök is készítettek fotókat.

Magyarországon a Készenléti Rendőrség által készített fotóval indult be a képkészítés, ők pedig kihívták a Fejér megyei rendőrség Autópálya Alosztályát, akik szintén beálltak tetrisnek.

Ezt tudva nem meglepő, hogy a mentősök sem maradtak ki, az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán számolt be arról, hogy az igen népszerű tetris challenge-t a szegedi bajtársaik is teljesítették. 

A tűzoltók sem akartak kimaradni a jóból, és kéretlenül is teljesítették a netes kihívást. A zseniális fotót a katasztrófavédelem Facebook-oldalán osztották meg.

A fotós szakma knollingnak nevezi ezt a beállítást, a Boredpanda oldalán rengeteg külföldi fotót találunk a mostani kihívásból, csak győzzük végiglapozni!


További Tetris Challenge képek a világ különböző pontjairól...


Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is.

Olvasson tovább, korábbi blogbejegyzéseinkért kattintson.

Érdemes minket követni közösségi oldalainkon is, hogy elsőként értesülhessen akciónkról, újdonságainkról. Facebook, Instagram.


google-site-verification=cQHpAOXkRDVr7Mi8QjJGng0m-0gFNrBnZ9f61NRRh3M