LINKEDIN FIÓK VÉGLEGES TÖRLÉSE

2020.10.19

Ami a társadalmi hálózatokat és az adatvédelmet illetivezérlők, a LinkedIn az egyik legjobb. A jó irányelvek és a felhasználói irányítás ellenére azonban még mindig jó mindent tudnak rólad. Ha úgy dönt, hogy nem akarja, hogy a LinkedIn betakarítsa adatait, törölheti fiókját. 

Ami a társadalmi hálózatokat és az adatvédelmet illetivezérlők, a LinkedIn az egyik legjobb. A jó irányelvek és a felhasználói irányítás ellenére azonban még mindig jó mindent tudnak rólad. Ha úgy dönt, hogy nem akarja, hogy a LinkedIn betakarítsa adatait, törölheti fiókját.

Ha azonban töröl egy LinkedIn-fiókot, ez nem azt jelenti, hogy minden adatot azonnal törölnek a biztonsági mentési meghajtókból. A Linkedin adatvédelmi irányelvei szerint:

A LinkedIn olyan sokáig megőrzi az Ön adataitmivel fiókja aktív vagy a szolgáltatások nyújtásához szükséges, kivéve a professzionális plugin-megjelenítési adatokat, amelyeket 12 hónap elteltével azonosítunk. Ha bezárja fiókját, itt megteheti. Fenntartjuk és felhasználjuk az Ön adatait, ha szükséges jogi kötelezettségeink teljesítéséhez, a viták megoldásához és a jelen Megállapodás végrehajtásához. 

Szerencsére úgy tűnik, hogy a LinkedIn jobban törődik a magánéletével, mint más hálózatokkal. Tehát ha nem akarja megvárni a LinkedIn automatikus eltávolítási folyamatát:

Információ törlését kérheti a (z)bármikor felveheti a kapcsolatot a LinkedIn ügyfélszolgálatával. 30 napon belül válaszolunk kérésére. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy a másokkal megosztott információk vagy a más felhasználók által lemásolt adatok továbbra is láthatóak maradhatnak, még akkor is, ha kérik azok törlését. 

Jelentkezzen be fiókjába, majd kattintson a gombra Beállítások és adatvédelem a Fiók menüjéből, bármely LinkedIn oldal jobb felső sarkában.

Kattints a számla fület. Görgessen le és kattintson a gombra LinkedIn-fiókod bezárása link.

Az első fiók törlési oldal felteszi a kérdést, hogy miért akarja törölni. Felsorolhatja a kívánt okot. A törlés megerősítéséhez kattintson a Folytatás gombra.

A LinkedIn kéri, hogy erősítse meg a helyes számla bezárását.

Ha az utolsó két oldal nem volt elég,A LinkedIn még egyszer felkéri Önt, hogy erősítse meg számlájának bezárását. Ez a visszatérés pontja. Amint rákattint az oldalra, bezárja fiókját, és a nyilvános profil 24 órán belül törlődik. 

Az utolsó dolog, amit látni fog, egy megerősítő oldala fiókot bezárták. Innentől kezdve fiókját kijelentkeztetjük, és már nem férünk hozzá. A hozzá társított e-mail 24 órán belül újból elérhető lesz egy új fiókhoz, ha kívánja.

Ehhez csak egy LinkedIn-fiókot kell törölni. Ami a közösségi hálózatokat illeti, ez egy jelentősen jobb élmény egy Twitter vagy Facebook fiók eltávolítása során.

Lehet ez is érdekelni fogja. 

Olvasson tovább blog bejegyzéseink közt.

google-site-verification=cQHpAOXkRDVr7Mi8QjJGng0m-0gFNrBnZ9f61NRRh3M