google-site-verification=cQHpAOXkRDVr7Mi8QjJGng0m-0gFNrBnZ9f61NRRh3M

INSTAGRAM FIÓK TÖRLÉSE

2020.10.19

Ha elégedetlen az Instagram zavaró új szolgáltatási feltételeivel, akkor érdemes lehet fiókját törölni, és máshová költözni. Csak először készítsen biztonsági másolatot fotóiról!

Az Instagram miatt csúnya PR-t kapottfelhasználóbarát változások a Szolgáltatási feltételekben és az adatvédelmi politikában. Segítünk Önnek, hogy mi a teendője a továbbiakban, hogy lementse adatait.

BIZTONSÁGI MÁSOLAT KÉSZÍTÉSE AZ INSTAGRAM FÉNYKÉPEIRŐL

Mielőtt törli a fiókját, készítsen biztonsági mentést fotóiról. Ehhez a legegyszerűbb módszert a Instagram fotóinak az Instaport használatával való letöltésére vonatkozó bemutató útmutató ismerteti. Kövesse és fejezze be ezt az útmutatót, majd kövesse az alábbi lépéseket a fiók végleges törléséhez. Amennyiben Instagram profilja nem rendelkezik mentendő fotókkal, kérjük a következő részt hagyja ki.

Valójában valószínűleg nem kell többé olyan külső szoftvert használnia, mint például az Instaport. A vállalat most lehetővé teszi, hogy letölthesse az összes Instagram-adatát a teljes archívumban.


TÖRÖLJE AZ INSTAGRAM-FIÓKOT

Instagram fiókját a webhelyen keresztűl tudja törölni. Nyissa meg számítógépéről a következő URL-et: https://instagram.com/accounts/remove/request/

Ezután a rendszer kéri, hogy jelentkezzen be a fiókjába. A Fiók törlése oldalon a rendszer kérni fogja a távozás okát. Ezenkívül a Súgójában található GYIK-re mutató linkeket is kínál, amelyek minden olyan okkal foglalkoznak, amelyet kiválasztott a távozáshoz - csak hagyja figyelmen kívül.

Ezután csak kattintson a nagy piros "Állandóan Deaktiválja a Saját fiók" gombra az oldal alján. Természetesen egy második felugró ablak jelenik meg, amelyben megkérdezi, hogy biztosan törli-e fiókját. Kattintson az "igen" gombra.

Hopp! Már törölve is lett fiókja, ilyen gyorsan és egyszerűen lehetséges ez. Ez sokkal könnyebb folyamat, mint a Facebook-fiók végleges törlése. Ami érdekes, tekintettel arra, hogy a Facebook az Instagram tulajdonosa.

Ne feledje, hogy a fiókkal együtt az összes hozzá kapcsolódó adatot és fotót is törli. Tehát feltétlenül töltse le képeit a fiók törlése előtt. 


Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is.

Olvasson tovább, korábbi blogbejegyzéseinkért kattintson.

Érdemes minket követni közösségi oldalainkon is, hogy elsőként értesülhessen akciónkról, újdonságainkról. Facebook, Instagram.

google-site-verification=cQHpAOXkRDVr7Mi8QjJGng0m-0gFNrBnZ9f61NRRh3M