google-site-verification=cQHpAOXkRDVr7Mi8QjJGng0m-0gFNrBnZ9f61NRRh3M

7 domináló webdesign stílus 2021-ben

2021.04.07

Előnyös, ha naprakész marad a webdesign és a mobiltervezés legújabb trendjeiről, legyen szó akár professzionális webdesignerről, akár kezdő iparágról, akár vállalkozásról, aki szeretné, ha üzleti weboldala modernnek és jó minőségűnek tűnik.

Ezeken kívül a legújabb és a legnépszerűbb webdesign-trendek használata garantálja webhelyének modern, naprakész és valóban szép megjelenését.

Ebben a cikkben bemutatjuk azokat a legnépszerűbb webtervezési trendeket, amelyeket érdemes követni 2021-ben, valamint néhány tippet a webhelyükön történő megvalósításukról.

Milyen grafikai tervezési trendek fognak uralkodni 2021-ben? Nézze meg az alábbi legnagyobb webdesign trendeket.

SÖTÉT MÓD

A világos szöveg, ikonok és interfész elemek sötét háttérre helyezése nagyon egyszerű, de hatékony technika. A sötét mód a webdesign trend, amely kétségtelenül uralkodott 2020-ban, és valószínűtlennek tűnik, hogy uralkodása 2021-ben véget érjen.

Forrás: https://dribbble.com/shots/11957217-Projects-and-Settings
Forrás: https://dribbble.com/shots/11957217-Projects-and-Settings

A híres webhelyek és mobilalkalmazások, mint például a Facbook Messenger, a YouTube, az Instagram, a Viber, a WharsApp és a Chrome, valamint az Android és az Apple operációs rendszerek legújabb verziói egymás után kapcsolták le a lámpákat.

Ennek a sötét módnak / szempontnak a népszerűsége a webdesignban számos tényezőnek köszönhető, mint például az elegancia, a szemfeszültség csökkentése és az energiafogyasztás.

Tipp: használjon nagyon sötét szürke szín árnyalatokat, de ne abszolút feketét, minimalista felületelemekkel és egyszerű grafikával kombinálva.


Forrás: https://dribbble.com/shots/9156903-
Forrás: https://dribbble.com/shots/9156903-

MINIMALIZMUS

Klasszikus Web design trend, amely soha nem fog megállni. Míg a minimalizmus formái és jellemzői az évek során változtak, alapvető elemei változatlanok maradnak, eleganciával, használhatósággal és egyszerűséggel megnyerve a felhasználók és a tervezők szívét.

A minimalizmus a webdesignban sok mindent jelenthet. A minimalista a grafikától és a kis színváltozatoktól kezdve a minimális tartalomig és az egyszerű navigációig.

A minimalizmus elérésének leggyorsabb módja egy weboldalon a nagy bekezdések felváltása vizuális tartalommal, videoklip vagy kép formájában.


FEKETE-FEHÉR

Egyre több digtális ügynökség és webdesign ügynökség kezdett olyan modern weboldalakat létrehozni, amelyek a minimalizmust a legegyszerűbb fekete-fehér színpalettával társítják. Minden jó mindaddig, amíg a tiszta és rendezett képet mutat.

Tipp: használjon nagy szürkeárnyalatos képeket a webhelyén.


Forrás: https://dribbble.com/shots/6652263-X-Taon-Car-Landing-Page
Forrás: https://dribbble.com/shots/6652263-X-Taon-Car-Landing-Page

ÉLÉNK SZÍNVILÁG 

Másrészt az élénk színű sémák előrelépést jelentenek a webdesign izometrikus trendjében. Az olyan élénk neonszínek, mint a kék, a lila és a rózsaszín, modern és futurisztikus megjelenést kölcsönöznek webhelyének. A mélyebb és sötétebb árnyalatok mellett ezek az élénk színek kiemelkednek, modern megjelenést kölcsönözve webhelyének.


Forrás: https://dribbble.com/shots/6685757-Vacation-House-Cooking-Landing-Page
Forrás: https://dribbble.com/shots/6685757-Vacation-House-Cooking-Landing-Page

KÉZZEL ÍROTT ELEMEK 

A webdesign emberközpontú megközelítésében a közelmúltban a kézírásos elemek használatának hatalmas növekedése figyelhető meg. Legyen szó rajzfilm illusztrációkról, kézzel rajzolt ikonokról vagy kézzel írott feliratokról, ezek mind érzelmeket hivatottak kelteni, inspirálni az emberiséget és a személyes kapcsolatot.

Ez a tendencia 2020-ban erőteljesen megnyilvánult, így 2021-re ez irányú növekedés várható.


Forrás: https://dribbble.com/shots/13992259-FinTech-Website-Hero-Concept
Forrás: https://dribbble.com/shots/13992259-FinTech-Website-Hero-Concept

SZÍNÁTMENETEK

A színátmenetek visszatértek, erősebbek, mint valaha. 2021 modern, sokszínű gradienseknek lesz tanúja, a háttértől a szövegbővítésig. A kontrasztot és a mélység illúzióját keltő több szín kombinációja a modern elegáns megjelenés nyerő kombinációja.


Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is.

Olvasson tovább, korábbi blogbejegyzéseinkért kattintson.

Érdemes minket követni közösségi oldalainkon is, hogy elsőként értesülhessen akciónkról, újdonságainkról. Facebook, Instagram.

google-site-verification=cQHpAOXkRDVr7Mi8QjJGng0m-0gFNrBnZ9f61NRRh3M